Gyógynövénygyűjtő Napok

Meridian Panzió Balánbányán


>>  Programok
>>   Elszállásolás
>>   Várpataki Erdei Ház
>>   Elérhetőség
>>   Foglalás
>>   Érdekességek

>>   Képgaléria

>>   Vendégkönyv

 

 Átutazóban? Ebédeljen nálunk!

 

 Rendelje tőlünk a svédasztalt!

 

Csíkrákos hivatalos honlapja

 

 


Balánbánya elhelyezkedése:
Hargita megye észak-keleti szélén található, a Keleti Kárpátok központi részében, a Nagyhagymás lábainál. 13 km-re van a Szentdomokosnál található útelágazástól, a 12-es nemzeti úton (Csíkszereda-Gyergyószentmiklós útvonal).

A Meridian Panzió Balánbánya elején található, ha Szentdomokos-Balánbánya útirányban közelíti meg, akkor a bal oldalon.  A Panzió egy természeti csoda központjában helyezkedik el a Nagyhagymás lábainál. Az udvarról csodálható a táj szépsége, a hegységek fenségessége. Tökéletes hely a kikapcsolódásra, messze a város zajától.

Több kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. Egyrészt a kalandra vágyók hegyi túrákat szervezhetnek biciklivel vagy ATV-vel, akik pedig szeretik a természetet, a hegyeket aprólékosan megfigyelni, különböző túrákat szervezhetnek a Nagyhagymásban. Különlegesség télen a szánkóval tett séták, amit külön erre a célra oktatott és idomított kutyák húznak.

Elszállásolás:
Összesen 12 szoba várja a vendégeket, amelyből 8 szoba dupla ágyas, saját fürdőszobával, kábel TV-vel, saját erkéllyel, valamint 2 apartman, amely szintén saját fürdőszobával, erkéllyel, kábel TV-vel rendelkezik.

Étkezés:
A Panzió egy modern, felszerelt konyhát biztosít a vendégeknek, ahol mindenki kedve szerint készítheti el az éppen kívánt ételt. Az étkezés a tágas nappaliban oldható meg.

Konferencia terem:
46 férőhelyes, tetszés szerint berendezhető terem

Szolgáltatások, ami benne van az árban:
parkolási lehetőség, teljesen felszerelt konyha, hinta

Fizetős szolgáltatás:
szauna

Árak:
2 ágyas szobák saját fürdőszobával: 20 euro/fő/éjszaka+reggeli


 

 
szobaebedlo
      

 

 
Created by FMB in 2007 (c)