29 decembrie:
- primirea oaspeților (după ora 16:00) cu pălincă de prune, și cozonac secuiesc
- cazare în pensiune de 2 margarete.
- Cină cu muzică live (supă de carne de pui, vadas, clătite cu gem) în Hanul Cserekert
30 decembrie
- micul dejun (slănină afumată, slănină fiartă, pateu de ficat de casă, cârnați, jumări, salam, tobă, brânză, unt, gem, frigănele, ceapă, hrean, ceai și lapte)

- plimbare de neuitat cu sania trasă de cai, pe muntele Harghita, vinul fiert și pălinca nici de aici nu lipsește…
- prânz (gulaș, și mămăligă cu brânză și smântână)
- program facultativ cu automobilul propriu: Cheile Bicazului -40 km, sau Miercurea-Ciuc și Sumuleul Ciucului -12 km.
- cină cu muzică live (șnițel de porc, cu rizi-bizi, prăjitură cu mac)
31 decembrie
- micul dejun
oaspeții au posibilitatea să participe la tăierea porcului în mod tradițional, să guste urechea sau coada porcului proaspăt prăjit, însoțit cu vin fiert, și gogoși.
- plimbare până la capela de pe dealul Bogat, unde ne încântă priveliștea extraordinară din Bazinul Ciucului. De aici ne dăm cu săniuța înapoi la masa pregătită din porcul proaspăt tăiat.
- Prânz (ciorbă din varză murată și carne proaspătă, tocăniță cu mămăliguță, murătură, prăjitură cu mere)
- odihnă, și pregătire la programul de revelion
cină de revelion și chef până dimineață, cu muzică live. Meniu de revelion: aperitiv (cârnați și șuncă de casă, salam, chifteluțe,ou fiert, cașcaval, șnițel, piftie, salată de ciuperci, salată de boeuf),ciorbă de perișoare, felul principal (friptură de curcan și porc, cartofi prăjiți și orez, castraveți în oțet și hrean), cafea, bere, vin, pălincă de prune, felie de tort, cozonac secuiesc, sărățele, fructe. Șampanie la miezul nopții, apoi sarmale.
1 Ianuarie
- odihnă
- prânz la ora 12:00 (ciorbă țărănească cu carne de văcuță sau borș din oase de porc, linte cu friptură de porc, „csöröge”)
- ‘ Apărăț-i castelul’- construire de fortăreață, și luptă cu bulgări de zăpadă
- Cină cu muzică live (Ragoút de porc á la Székely), apoi bal mascat (în costum adus de acasă)
2 ianuarie
- micul dejun, apoi luarea de rămas bun (aici se încheie programul)
Preț: 400 Euro
/ persoană
Prețul cuprinde: cazare de 4 nopți , 3 cine, 4 mic dejun, 3 prânzuri, meniul și cheful de revelion, plimbarea cu sania trasă de cai pe munții Harghita, tăierea tradițională de porc, muzică live la fiecare cină, consumul de vin fiert și palincă de prune nelimitată în timpul programelor. Câte-un păhărel de pălincă de prune la fiecare prânz și cină. Toate mesele sunt consumate la Hanul Cserekert.
Pentru orice informații sunați la numărul de telefon:
0740-58 70 17
Vă așteptăm! |